Voor alle relatievormen…

Ieder dient evenveel oog te hebben voor de rechten van de ander als voor zijn eigen rechten.

In gesprekken zouden alle behoeften, wensen en doelen die je voor jezelf en voor de relatie hebt op tafel moeten komen. Hierdoor kun je je ook bewust worden van de verschillen, proberen ze te begrijpen en ze eventueel te overbruggen.

Het heeft geen zin om te proberen om een probleem op te lossen, als maar één van beiden echt in de poging geïnteresseerd is.

Als je je al die inspanningen niet wilt getroosten, als je niet openlijk over de dingen wilt praten, fouten wilt erkennen en gemeenschappelijke doelen formuleren, dan doe je maar alsof je met iemand samen bent.

Als je relatie er zo uit ziet, vraag jezelf dan eens af waarvoor je probeert weg te kruipen en waarom je zo wilt leven.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top